nieuwe-eigenaar-voor-Garage-Herman

Nieuwe eigenaar voor Garage Herman

Garage Herman Stokcar krijgt een nieuwe eigenaar. Herman van Stokrom, die het garagebedrijf aan Veenland 9 in Wateringen in 1995 opende, doet de zaak op 1 februari 2017 over aan Ben Edwards van Muijen.

Herman van Stokrom werd onlangs 65 jaar. Een mooie leeftijd om de steeksleutels aan de wilgen te hangen. vindt hij. “lk ben nu nog gezond en fit en je weer niet wat de toekomst brengt”, vertelt hij. “Daarom stop ik nu met Garage Herman. Ik heb rondgezocht naar iemand die het bedrijf wilde overnemen. Ben Edwards van Muijen was al geruime tijd klant bij onze garage en ik wist dat hij op zoek was naar iets anders. Toen ik het aan hem vroeg was hij direct enthousiast en we konden alles vrij snel regelen.”

Ben Edwards van Muijen heeft twintig jaar ervaring in de techniek en heeft de afgelopen twee jaar als ZZP’er gewerkt, “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging toen het aanbod van Herman kwam. Ja, de timing was perfect,” Ben neemt een gezond garagebedrijf over. “Garage Herman is een mooi bedrijf dat heel goed bekend staat”. gaat hij verder “Mijn doel is dan ook om niet teveel te veranderen. De naam blijft hetzelfde en ik neem, net als Herman, alle merken auto’s en bedrijfswagens onder handen voor reparaties en Apk’s. Alle vaste klanten hebben inmiddels bericht gehad over de overname.”

Voor Herman zal het even wennen zijn. “Ik was al begonnen met afbouwen; vrijdags was ik vaak vrij. Dat bevalt goed, dus ik maak me geen zorgen over een zwart gat. Ik heb het de laatste jaren altijd druk gehad. Ik ga lekker fietsen of tuinieren. We hebben een caravan en mijn vrouw en ik houden allebei van wandelen. Ja, ik ga me niet vervelen!”, besluit Herman.

Garage Herman is te vinden aan Veenland 9 in Wateringen. Bel voor meer informatie naar 0174-295103.

Comments are closed.