Garage Herman - Bens Techniek Veenland 9 WateringenGarage Herman opende haar deuren in 1995. En vanaf dag één werd er in het garagebedrijf van toenmalig eigenaar Herman van Stokrom gewerkt aan een imago van no-nonsense, kwaliteit leveren en bovenal een prettig en persoonlijk contact met de klanten. Het feit dat nu nog steeds veel klanten van het eerste uur hun auto bij Garage Herman brengen, geeft aan dat zij deze werkwijze op prijs stellen. Daarnaast heeft het uiteraard alles te maken met vertrouwen. Als je met 120 km per uur over de snelweg raast, geeft het een veilig gevoel als je weet dat je auto goed is onderhouden!

Naast het onderhouden van alle merken auto’s van particulieren mag Garage Herman ook een groot aantal bedrijven tot zijn clientèle rekenen. Voor hen wordt het periodiek onderhoud van het wagenpark vorm gegeven. De uitdaging hierbij is om het aantal ongeplande reparaties tot een minimum te beperken. Want een bedrijfswagen die niets doet, kost alleen maar geld!

Sinds 1 februari 2017 heeft Garage Herman een nieuwe eigenaar, Ben Edwards van Muijen. Hij ziet het voortzetten van de bestaande filosofie als een van zijn belangrijkste uitdagingen voor de komende jaren. Gezien de onophoudelijke drukte van het laatste jaar lijkt dit aardig te lukken.